Valmentajasi

Heleä Trainingilla apunasi olemme me, Turusta minne tahansa etävalmennuksen merkeissä!

Katso, miten voimme auttaa ›

Valmentajat Tanja ja Jarkko

Tanja

Heleä Trainingin perustaja ja toinen valmentaja, reilu nelikymppinen kolmen aikuisen lapsen äiti eli minä, Tanja Heleä.

Olen koulutukseltani auktorisoitu Trainer4You-kuntosalivalmentaja ja Trainer4You-personal trainer, TRX-ohjaaja sekä Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja. Juoksuohjauksesta on kokemusta muutaman vuoden ajalta niin ryhmille kuin yksilöillekin. Lisäopintoina olen suorittanut Urheiluravitsemuksen perusopinnot Itä-Suomen yliopistossa sekä Ravintovalmennuksen ja Psyykkisen valmennuksen opinnot Trainer4You:n ja Peltonen Performancen kautta.

Liikun paljon ja nautin siitä! Tilanne ei kuitenkaan aina ole ollut tämä, vaan havahduin vajaa kymmenen vuotta sitten sohvalta makaamasta ja ajattelin, että nyt on pakko tehdä liikkumattomuudelle jotain ja sillä tiellä ollaan.

Haluaisitko sinäkin löytää liikunnan ilon ja sen tuoman hyvinvoinnin?

Omista harrastuksistani rakkain on ultrapolkujuoksu, jossa pääsen haastamaan itseni kerta toisensa jälkeen. Polkujuoksun lisäksi harrastan liikuntaa monipuolisesti; lihaskuntotreenistä joogaan, pyöräilyä ja metsässä kulkemista. Astmasta kärsivänä koen myös tärkeäksi tukea muita astmaatikkoja liikunnan parissa ja haluankin kannustaa kaikkia liikkumaan, liikunta on lääke.

Tarinani valmentajaksi voisi olla suoraan asiakastarinasta, joka tekeekin minusta hyvän valmentajan sinulle, joka mietit mistä lähteä liikkeelle. Osaan ottaa huomioon hektisen arjen ja sen tuomat haasteet, ojennan mielummin sinulle porkkanan kuin käskytän, mutta silti vaadin asiakkailtani sitoutumista treeneihin ja valmennukseen.

Haluan auttaa sinua löytämään saman liikunnan ilon ja hyvän fiiliksen, jonka itse olen löytänyt :)

Ota yhteyttä ›

Jarkko

Heleä Trainingin toinen valmentaja, reilu nelikymppinen myyntialan ammattilainen, joka on opiskellut itselleen toisen ammatin liikunnan alalta. 

Valmistuin keväällä 2020 toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi Spartan Academylta. Olen myös Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja ja kokemusta juoksuohjauksesta on muutaman vuoden ajalta. 

Nuorempana harrastin joukkuelajeja mm. salibandya ja jääkiekkoa, mutta tällä hetkellä ultrapolkujuoksu on oma päälajini. Juoksun ohella harrastan pyöräilyä työmatkoilla, sorateillä ja maastossa eikä 1-tyypin diabetes ole esteenä millekään näistä. Haluankin kannustaa kaikkia liikkumaan ja nauttimaan liikunnan tuomasta fiiliksestä taustasta riippumatta. 

Ota yhteyttä ›
Soita