Juoksukoulu Turun ja Raision alueella

Vasta-alkajista kokeneille juoksijoille.

Ota yhteyttä ›

Juoksukoulu, Turku ja Raisio

Heleä Trainingin juoksukoulu

 

Sinulle, joka kaipaat yksilöllisempää juoksuvalmennusta pienryhmässä, haluat kehittää kuntoasi ja saavuttaa tavoitteesi juoksun saralla.

Saat juoksukoulussamme monipuolista valmennusta, tukiverkoston sekä ohjaajan, joka on tavoitettavissa myös valmennusten välillä.

Juoksukoulun valmennus toteutetaan pienryhmässä, joten saat ohjausta noin 15 hlön ryhmässä.

Haluamme antaa henkilökohtaisempaa valmennusta, sinun tavoitteesi huomioon ottaen oli se sitten maratonin ajan parantaminen tai yleisesti juoksukunnon kohotus.

Minimivaatimus on jaksaa juosta 5 min yhtäjaksoisesti.

Meillä et ole yksi muiden joukossa vaan tärkeä omana itsenäsi.

Valmennuksessa sinä saat ohjattuja harjoituksia ryhmässä 3krt/vko sekä ohjeet omatoimisen harjoituksen tekemiseksi 1krt/vko. Juoksuvalmennuksesta saat monipuolista treeniä kohti parempaa juoksukuntoa sekä juoksutekniikkaohjausta - ja mikä parasta saat treenata huikeassa porukassa ja iloita yhdessä muiden kanssa onnistumisista.

Näihin valmennuksiin kuuluu jokaiselle viikolle 4 treeniä, mutta jos et pääse treeneihin, ei hätää, sillä saat viikon ohjelman myös WhatsApp -ryhmään jotta tiedät mitä treeniä on tulossa ja voit tehdä ne omatoimisestikin. Harjoitukset on suunniteltu siten, että ne soveltuvat kaikille tasoryhmille. Jos sinulla kuitenkin on jokin erityinen tavoite, kuten maraton tiettyyn aikaan, 10km tiettyyn aikaan, ultrajuoksu tms. tehdään tämä ohjelma erikseen lisämaksusta. Siinäkin voidaan toki mukailla ryhmien viikkoharjoituksia.

Juoksukoulullamme on käytössä myös WhatsApp -tukiryhmä, jossa voit kysyä neuvoa ja ohjeita.

Katso alkavat juoksukoulumme tästä

 

Juoksutekniikka ja juoksuohjelmat

Kaipaatko apua juoksutekniikan hiomisessa tai tarvitsetko juoksuohjelman tavoitettasi varten? Olemme mielellämme avuksesi Turussa ja lähikunnissa. Autamme sinua kehittymään ja saavuttamaan tavoitteesi niin maantiellä kuin poluillakin juostessa. 

Ohjausta juoksun harrastajille monipuolisella ja motivoivalla harjoittelulla. 

Hinnat

  • Tekniikkaopastus 1 x 45 min 89 € (sis. Alv)
  • Tekniikkaopastus 2 x 45 min 165 € (sis. Alv)
  • Tekniikkaopastus 3 x 45 min 239 € (sis. Alv)
  • Juoksuohjelma 12 vko 99 € (sis. Alv)
  • Etävalmennus juoksuun 89€/kk (sis Alv)

Kysy erikseen ryhmien ohjaukset, meiltä on saatavilla pienryhmävalmennusta ›

Ota yhteyttä ›
Soita